Ads Header

Labels

Pages

2012. december 22., szombat

ESET Smart Security 5.2.9


Az Eset nemrégiben előrukkolt egy új, a Nod32 Anti-vírus motorjára épített biztonsági rendszerrel, melyet elláttak egy remek tűzfallal és egy levélszemétszűrővel. A program immáron számos vírusvédelmi díjat tudhat magáénak, ez is mutatja a kis kompakt vírusirtó teljesítményét. A gyorsasága megmaradt, az állandó frissítésnek köszönhetően pedig egy vírusnak sincs esélye vele szemben.

ESET Smart Security
A díjnyertes NOD32 vírusirtóra épülő ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, valamint levélszemétszűrőt is tartalmaz, így biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát. Rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.
Az ESET Smart Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 Antiviruson alapszik. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját.

SZOFTVER INFORMÁCIÓK :

LICENSZ : DEMÓ 
KORLÁTOZÁSOK : 30 NAP PRÓBAIDŐ

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése